MISIUNEA NOASTRĂ

Acum 37 de ani Arnie Miller a creat Brandul Profesional de Colorare şi Îngrijire a Părului Matrix în Ohio, USA. În timpul carierei sale, Miller a fost implicat în mod activ în numeroase asociații profesionale, inclusiv National Cosmetology Association, Intercoiffure America, American Beauty Association, și Cosmetology Arts and Sciences Institution Accreditation Committee Advisory Board.

În plus, el a fost președintele Beauty and Barber Association USA.

În prezent Matrix este numărul 1 în colorare în saloanele din Statele Unite ale Americii și ocupă un loc important în Europa și Asia printre alte branduri de top ale industriei profesionale ale părului.

De 37 de ani oferim cele mai bune soluții pentru coaforii și artiștii părului , oportunități de dezvoltare a carierei lor. Prin culori expresive și de lungă durată, prin calitate deosebită a produselor, prin protocoale și tehnici simple și bine definite, Matrix te susține și te inspiră neîncetat.

De peste 10 ani, prezența noastră în România ne-a ajutat să avem o familie puternică și inspirată, coafori îndrăgostiți de brand și povești de succes despre noi, cei care nu uităm că dezvoltarea și creativitatea este legată de un vis: vrem clienți fericiți și frumoși.

În Academia Matrix învățam să lucrăm, să visam, să creem, ieșim din rutină, ne regăsim principiile și ne consolidam cunoștințele în cadrul seminariilor pe care le organizăm cu traineri bine pregătiți și specializați.

Standardele superioare de lucru sunt cartea noastră de vizită.

MATRIX  oferă educaţie saloanelor profesionale pentru dezvoltarea abilităţilor şi pentru a consolida comunitatea artistică. Milităm pentru dezvoltatea individuală a coaforilor noştrii şi îi susţinem în drumul lor către succes.

FILOZOFIANOASTRĂ

Seminariile MATRIX oferă cea mai mare zonă de practicabilitate pentru a te asigura de maximul contact cu produsul cu care lucrezi.Select a location

Select a language